Lid of leiding worden?

IMG_7554

Leden

Als Akabe zijn wij gericht op kinderen en jongeren met een beperking, maar eigenlijk spelen wij met iedereen!
Wil je als lid eens komen proberen? Dat kan altijd! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Je mag bij ons 2 keer gratis komen proberen om te kijken of je het leuk vindt. Alle kinderen en jongeren van 6 tot en met 21 jaar zijn welkom. Onze leiding staat klaar om het je zo fijn mogelijk te maken en doet dit met veel plezier!

Wij geven onze leden de zelfstandigheid die ze verdienen en de hulp waar nodig. Verder proberen wij uw kind te laten genieten van een echte scouteske ervaring.

Heb je nog vragen of ben je overtuigd en wil je komen meedoen? Stuur dan een mailtje naar ons mailadres akabe.tienen@gmail.com of je kan altijd bellen naar onze groepsploeg (zie rubriek contact).

Ben je tussen 6  en 10 jaar dan mag je met de Welpen ravotten! Tussen 11-17 behoor je tot de stoere Jong-Givers! Ben je tussen 18 en 25 jaar dan mag je met de Verkenners op avontuur!

Leiding

Om al die leden de tijd van hun leven te bezorgen kan een toffe en geëngageerde leidings-groep natuurlijk niet ontbreken. Wij zijn allemaal bijzonder fier op onze werking en doen ons uiterste best om elk lid zo goed mogelijk te begeleiden. Naast de enorme voldoening die je kan halen uit leiding zijn hou je er dan ook nog eens een zalige vriendengroep aan over!

Zin om leiding bij ons te worden?
Je kan bij ons starten als leiding vanaf je 16 jaar bent. Voorkennis of ervaring in het werken met jongeren met een beperking is absoluut geen vereiste, wij hebben voldoende ervaren leiding die je zal begeleiden. Het enige dat je nodig hebt is een stevige motivatie 😀

Indien je eens zou willen komen proberen, twijfel dan zeker niet om een mailtje te sturen of de groepsploeg te contacteren (alle gegevens vind je bij “Contact”).

Naast onze leuke activiteiten met onze leden worden er ook door het jaar groepsbevorderende leidingsactiviteiten georganiseerd en zijn er toffe vormingsweekenden zoals HO en Convent met verschillende Akabe’s en scoutsen. Verder kunnen wij enkel zeggen dat wij schatjes van leden hebben die zeker je hart zullen veroveren. Dus niet twijfelen, gewoon doen!

Extra informatie vind je in het leidingsboekje.