Beste ouder(s), voogd, leden… 
Dat 2020 een vreemd jaar is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Er zijn deze week heel veel nieuwe maatregelen bijgekomen. Ook het jeugdwerk dient zijn steentje bij te dragen… 
Zoals jullie al vernomen hebben, mogen de activiteiten voor +12 jarigen niet doorgaan gedurende 3 weken. Ook weekends met overnachting zullen afgelast worden. 

Echter hebben wij binnen onze werking besloten om ook de activiteiten voor -12 af te lassen. Gezien de stijgende cijfers, nemen wij graag onze verantwoordelijkheid op. Wij vinden het als scouts uitermate belangrijk dat iedereen zich veilig voelt, maar ook dat iedereen veilig kan blijven (van lid tot leiding). 
Kortom wil dit zeggen dat voor alle takken (welpen, jong-givers, en verkenners) de komende activiteiten niet zullen doorgaan vanaf vrijdag 30/10. Dit tot er nieuwe besluiten worden genomen door de overheid.
Wij hopen alvast dat iedereen onze beslissing begrijpt. Het is aan ons om het goede voorbeeld te geven. We kijken dan ook volop uit naar betere tijden… En hopen stiekem dat 2021 een jaar kan zijn waar jeugdwerk zijn mooiste kant kan laten zien. 
Moest je nog vragen hebben, mag je ons steeds contacteren.
Hou het veilig en draag zorg voor elkaar. 
Stevige linker, De groepsleiding (Eva, Indra en Jarne)