Ook dit jaar verkopen wij weer overheerlijke chocomousse en snoep! Dit zal doorgaan van 23 tot en met 25 februari. Wij verkopen aan huis in Tienen maar op onze site kan je ook alvast een bestelling plaatsen om zeker te zijn van je lekkers!

Prijzen:
– 1 potje chocomousse is €3 en €2,5 vanaf 2 potjes.
– Een halve kilo snoep voor €5.

Akabe Blits brengt dit jaar ontbijt naar jou! Onze ontbijtmanden bestaan uit: 2 pistolets, 2 sandwichen, 1 chocokoek, 1 croissant, fruitsap, 1 confituurtje, 1 choco, 2 botertjes, kaas en hesp.  Uiteraard is alles ook vegetarisch verkrijgbaar.

Je kan de manden komen afhalen (Torsinweg 11,Rakkersveld (€13)) of laten leveren (€15) tot 12 u op 24 december.
Bestellen kan tot 18 december via de links bovenaan (onder “Kerstontbijtmanden”) of meer info vind je via facebook.

Wij hebben er alvast zin in!

Yes! Volgende activiteit is het vriendjesdag, dus trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op en nodig hen uit om mee te doen aan de activiteit 🙂

Tot zaterdag, met hopelijk veel vriendjes en vriendinnetjes!

Aankomende zaterdag (11/11/2017) zal er geen activiteit plaatsvinden omdat onze leiding op vormingsweekend gaat (om nog betere leiding te worden!).
Zaterdag 25 november is het wel terug gewoon activiteit 🙂

Op dinsdag 31 oktober 2017 staat Akabe Blits met een standje in tienen, bovenaan in de Leuvensestraat!
Kom ons zeker steunen zodat wij dit jaar weer dolle pret kunnen beleven!!

Jullie kunnen bij ons verwachten:
– Verse pompoensoep met spinnetjes
– Overheerlijke pannenkoeken
– Met liefde gemaakte spinnentaart
– Lekkere warme chocomelk
– Frisse frisdrank
– Een goei taske gluwhein

Meer info via ons facebookevenement.

Na veel mooie jaren nemen wij afscheid van ons oud versleten lokaaltje. Niet getreurd want vanaf nu gaan wij altijd spelen aan de gebouwen op Torsinweg 12! Feestje!

De activiteit van 27 mei zal helaas niet doorgaan voor de Verkenners, hun leiding is dan al druk aan het studeren. Daarom willen ze jullie, de coolste tak Verkenners, al bedanken voor een hartstikke super cool en avontuurlijk jaar vol toffe momenten! Maar niet getreurd want we gaan er een onvergetelijk kamp van maken
De Welpen en Jong-givertak hun activiteiten gaan wel gewoon verder door, tot dan!

17838442_1662167290466136_136296316_oHet is weer zover, je kan komen smullen op onze jaarlijkse spaghettislag! Wij starten vanaf 17  uur en onze keuken sluit om 21 uur. Meer info en bestellen kan op de pagina ‘spaghettislag’.

chocomousseOok dit jaar kan je weer heerlijk smullen van ons snoep en onze zélfgemaakte overheerlijke chocomousse. Onze leiding zal verkopen van 24-25-26 februari. Bestellen kan altijd hier op onze site. Zeker doen! 😉