Zaterdag 26 maart kan je komen smullen op onze spaghettislag op het Rakkersveld (Torsinweg 12, 3300 Tienen)!
Wij starten vanaf 17  uur en onze keuken sluit om 21 uur.
Betaling is op de dag zelf aan de kassa.

De bestellingen worden afgesloten op 20 maart!

Bestellen kan via de volgende link: akabe-blits.be/spaghetti

Indien u wilt komen afhalen vermeld dit dan zeker bij de opmerkingen onderaan!

Tot dan!

Akabe Blits organiseert een plantenverkoop om het zomerkamp van dit jaar te steunen. Je hebt keuze tussen 7 verschillende soorten planten en optioneel een mooie bloempot! Helaas is het nog steeds corona dus organiseren we een afhaalmoment aan het Rakkersveld op 26 juni van 8:00 tot 10:30 of 15:00-17:00

Bestellen kan tot 11/06/2021 via https://crowdselling.eu/akabe-blits

❤

Dit jaar verkopen wij ter ondersteuning van ons zomerkamp taarten in samenwerking met Bakkerij Vanderveken!

De verkoop gaat door op 27/03/2021, dan kunt u uw bestelde taarten komen afhalen tussen 9u en 13u op het Rakkersveld (Torsinweg 12, 3300 Tienen). Dit alles zal natuurlijk volledig corona-proof verlopen!
Ons aanbod (dit gaat telkens om een taart voor 6 personen):
– Abrikozentaart (€10)
– Kersentaart (€10)
– Flantaart (€10)
– Kaastaart (€10)
– Appelcake (€10)

De bestellingen zijn afgerond.

Fijne feestdagen van onze hele leidingsploeg!!

Omdat wij onze leden heel erg missen hebben we met de leiding een magazine gemaakt om de resterende zaterdagen tot we weer van start mogen gaan een beetje op te vullen. Dit magazine brengt ons terug naar de wondere wereld van onze scouts aan de hand van een strip, leuke raadsels, spelletjes (van welp tot verkenner) en nog veel meer! Klik hier om het magazine te bekijken.

Bekijk ook zeker jullie mailbox voor info over onze scoutswerking in het volgende semester.

Vele groetjes en hopelijk tot snel,

Leiding van Akabe Blits

Beste ouder(s), voogd, leden… 
Dat 2020 een vreemd jaar is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Er zijn deze week heel veel nieuwe maatregelen bijgekomen. Ook het jeugdwerk dient zijn steentje bij te dragen… 
Zoals jullie al vernomen hebben, mogen de activiteiten voor +12 jarigen niet doorgaan gedurende 3 weken. Ook weekends met overnachting zullen afgelast worden. 

Echter hebben wij binnen onze werking besloten om ook de activiteiten voor -12 af te lassen. Gezien de stijgende cijfers, nemen wij graag onze verantwoordelijkheid op. Wij vinden het als scouts uitermate belangrijk dat iedereen zich veilig voelt, maar ook dat iedereen veilig kan blijven (van lid tot leiding). 
Kortom wil dit zeggen dat voor alle takken (welpen, jong-givers, en verkenners) de komende activiteiten niet zullen doorgaan vanaf vrijdag 30/10. Dit tot er nieuwe besluiten worden genomen door de overheid.
Wij hopen alvast dat iedereen onze beslissing begrijpt. Het is aan ons om het goede voorbeeld te geven. We kijken dan ook volop uit naar betere tijden… En hopen stiekem dat 2021 een jaar kan zijn waar jeugdwerk zijn mooiste kant kan laten zien. 
Moest je nog vragen hebben, mag je ons steeds contacteren.
Hou het veilig en draag zorg voor elkaar. 
Stevige linker, De groepsleiding (Eva, Indra en Jarne) 

Hey allemaal!
De leiding heeft een tof filmpje voor jullie in elkaar gestoken om te laten zien waar wij ons nu zoal mee bezig houden nu we jammer genoeg even geen activiteiten meer kunnen doen. Zeker kijken en niet twijfelen om jullie foto’s of filmpjes naar ons door te sturen!

We hebben met de groepsploeg besloten om onze daguitstap naar Sealife toch af te lassen wegens het Coronavirus en de veranderde richtlijnen van Scouts en gidsen Vlaanderen. De gezondheid van onze leden en leiding ligt ons té nauw aan het hart om onnodige risico’s te nemen. We betreuren dit zelf heel erg. We zorgen dan ook voor de correcte terugstorting van jullie inschrijvingsgeld. Voor alle duidelijkheid zal er dus ook geen vervangactiviteit op het Rakkersveld plaatsvinden! We betreuren dit zelf heel erg.

Onze spaghettislag gaat dus ook jammer genoeg niet door. We zullen hiervoor nog apart een mailtje sturen naar degene die besteld hebben.
Ook gaat het geen activiteit zijn op 28 maart. We houden jullie op de hoogte over het verdere verloop van de activiteiten in april, deze gaan voorlopig nog door.

Indien we de daguitstap en/of spaghettislag zouden verplaatsen naar een andere datum laten we dit zo snel mogelijk weten.

We hopen jullie snel terug te zien! Bij verdere vragen mag je ons ook steeds mailen, smsen of bellen.

Stay safe!!!

Groetjes
De groepsploeg

https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/nieuws/2020/03/12/corona-scouting-ter-plaatse-rust-tot-31-maart

Zaterdag 21 maart kan je komen smullen op onze spaghettislag op het Rakkersveld (Torsinweg 12, 3300 Tienen)!
Wij starten vanaf 17  uur en onze keuken sluit om 21 uur.
Betaling is op de dag zelf aan de kassa. De bestellingen worden afgesloten op 14 maart!

Bestellen kan via de volgende link: https://forms.gle/QDLxzd2FbG8oSrPTA

Indien u wilt komen afhalen vermeld dit dan zeker bij de opmerkingen onderaan!

Tot dan!

Wij hebben alvast een topstart van het nieuwe jaar achter de rug! Afgelopen december heeft Basisschool Immac Tienen maar liefst meer dan 4000 euro voor onze Akabe ingezameld naar aanleiding van de Warmste week!!
Wij willen vanuit heel onze scouts graag iedereen bedanken die hier aan heeft meegewerkt en die dit mogelijk hebben gemaakt, dit soort acties doen ons echt superveel deugd 🙂 Onze leden zijn jullie ongelooflijk dankbaar <3